De hemmeligholdte GSM-basene

by Roy Andre on Sunday, 26 July 2009

gsmNå kan du finne GSM-strålekildene i ditt lokalmiljø. NRK Brennpunkt gir deg kartet over Telenors mobilsendere. Listen er aldri tidligere publisert i Norge. Søk etter stedsnavn eller zoom inn ved å bruke kartkontrollene.

Klikk her for å vise kartet: http://www.nrk.no/programmer/tv/brennpunkt/multimedia/1.6696825

{ 4 comments }

ROOT.no lever!

20.05.2009

Vi vil bare skyte inn at ROOT.no lever i beste velgående. Eller det vil si, folkene bak ROOT.no gjør :-) Nevner kort at vi har planer om å oppdatere ROOT.no sammen med flere andre forum og nettsamfunn vi har bygget opp i det siste. Dette vil nok ikke bli klart før utpå høsten en gang men [...]

Les hele artikkelen →

Farvel Netscape

02.03.2008

AOL, som eier Netscape, sier i en pressemelding at de nå ikke lenger støtter Netscape Navigator - nettleseren som ga oss vår første surfeopplevelse på nettet.

Les hele artikkelen →

Prinsesse til leie

18.12.2007

Cirkus -Märtha fortsetter sin norgesturné. VG skriver at Märthas siste gründerkonsept er å opptre på julebord for bedrifter. Eventselskapet Gyro i Oslo leide henne inn til sitt julebord, hvor hun underholdt forsamlingen med å fortelle et erotisk eventyr.

Les hele artikkelen →

Facebook fjerner verbet “is” fra status-funksjonen

22.11.2007

Facebook’s utviklere annonserte for kort tid siden at de om kort tid vil fjerne den irriterende “is” fra status-funksjonen på Facebook. Måten de har begrenset folks mulighet til å bruke egne verb på har skapt stor irritasjon blant de aller fleste som bruker Facebook.

Les hele artikkelen →

Storsvindling på BetFair og andre pokersider

15.10.2007

Hvis man spiller ‘highstakes’ på pokerbord om dagen bør man passe seg. Vi har snakket med en som nettopp fikk tilbake $38.000 fra BetFair etter at han ble svindlet av en annen spiller som så kortene hans.

Les hele artikkelen →

Piratebay anmelder plateselskap

22.09.2007

Den etterhvert så berømte svenske torrent-siden PirateBay skriver på bloggens in at de har anmeldt en rekke store media-selskap.

Les hele artikkelen →

Usikret trådløst nettverk ga full tilgang til hele datasystemet

07.08.2007

Alle med noen år bak seg i databransjen vet - eller burde vite - at det er ekstremt viktig å sikre sine trådløse nettverk med både passord og kryptering for å hindre at uvedkommende får tilgang til dataene sine. Dette, og mye mer, manglet fullstendig hos en - av alle ting - databutikk på Raglamyr utenfor Haugesund.

Les hele artikkelen →

HOWTO: Slik spiller du Elasto Mania i Multiplayer

24.06.2007

Alle med respekt for PCen sin har spilt Across, eller Elasto Mania om du vil. Tenk om du kunne spille Across mot vennene dine og faktisk SE dem på din skjerm. Over Internett! Er det mulig? Jepp, og ROOT.no viser deg hvordan.

Les hele artikkelen →

Luftfartstilsynet godtar hjemmelaget ID-kort

06.06.2007

Fra 1. mars i år ble det innført krav om ID-kontroll ved innenlandsflyvninger. Luftfartstilsynet krever imidlertid ikke at dokumentet skal være utstedt av en offentlig myndighet, kun at det inneholder bilde, navn og fødselsdato. Dermed står du fritt til å lage ditt eget ID-kort.

Les hele artikkelen →