RSS

Velkommen gjest ( Logg inn | Registrer )

 
Reply to this topicStart new topic
pst.no
Noen
post 28.10 2009, 18:17:56
Innlegg #1


Elite medlem


Gruppe: ROOT Crew +
Innlegg: 514
Registrert: 1-February 04
Medlem: 662
Donert: €0



Hei, jeg har laget et lite program som finner de virtuelle hostene som en vevtjener har.
Da jeg lekte med det, fant jeg noe merkelig på serveren til politiets sikkerhetstjeneste:
KODE
noen@bifrost:~/Programmering/vhost$ ./vhost.py pst.no
69.163.142.149
athinlayerofbs.com                                  
athinlayerofbs.com                                  
www.redcarpetcrash.com                              
www.redcarpetcrash.com                              
www.spindulys.com                                    
spindulys.com                                        
devinpike.com                                        
heartdisc.net                                        
www.stupidwasteoftime.com                            
heartdisc.net                                        
artistryincurbs.com                                  
www.sagefisher.com                                  
pastor-rafael.com                                    
shopping.clampster.com                              
midesmadre.com                                      
www.beachboardproject.org                            
featuresmatrix.com                                  
saidiabeachholidays.com                              
mrfunnyman.org                                      
deltamanual.com                                      
mrfunnyman.org                                      
www.suppleteens.com                                  
shopping.clampster.com


Som dere ser er det en del rare websider som ligger på samme server som http://pst.no
Det virker som whois recorden til pst.no er ekte.

Noen tanker rundt dette?


--------------------
It is pitch black. You are likely to be eaten by a grue.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vidarlo
post 28.10 2009, 20:33:50
Innlegg #2


Elite medlem


Gruppe: Vanlig bruker
Innlegg: 180
Registrert: 9-October 07
Fra: 127.0.0.1
Medlem: 5098
Donert: €0



SITAT(Noen @ 28.10 2009, 19:17:56) *
Hei, jeg har laget et lite program som finner de virtuelle hostene som en vevtjener har.
Da jeg lekte med det, fant jeg noe merkelig på serveren til politiets sikkerhetstjeneste:
KODE
noen@bifrost:~/Programmering/vhost$ ./vhost.py pst.no
69.163.142.149
athinlayerofbs.com                                  
athinlayerofbs.com                                  
www.redcarpetcrash.com                              
www.redcarpetcrash.com                              
www.spindulys.com                                    
spindulys.com                                        
devinpike.com                                        
heartdisc.net                                        
www.stupidwasteoftime.com                            
heartdisc.net                                        
artistryincurbs.com                                  
www.sagefisher.com                                  
pastor-rafael.com                                    
shopping.clampster.com                              
midesmadre.com                                      
www.beachboardproject.org                            
featuresmatrix.com                                  
saidiabeachholidays.com                              
mrfunnyman.org                                      
deltamanual.com                                      
mrfunnyman.org                                      
www.suppleteens.com                                  
shopping.clampster.com


Som dere ser er det en del rare websider som ligger på samme server som http://pst.no
Det virker som whois recorden til pst.no er ekte.

Noen tanker rundt dette?

Kva gjer programmet ditt...?

edit: kjør en whois på IPen pst.no peiker til - lukter fisk.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Noen
post 28.10 2009, 20:42:50
Innlegg #3


Elite medlem


Gruppe: ROOT Crew +
Innlegg: 514
Registrert: 1-February 04
Medlem: 662
Donert: €0



Programmet søker i bing.no søkemotoren etter ip addressen og henter ut domenenavn fra resultatene.

KODE
Organization Information

NORID Handle...............: ORG1773O-NORID
Organization Name..........: POLITIETS SIKKERHETSTJENESTE DEN SENTRALE ENHET
Organization Number........: 974769484
Post Address...............: Postboks 4743 Nydalen
Postal Code................: N-0421
Postal Area................: Oslo
Country....................: Norway
Phone Number...............: +47 23305000
Fax Number.................: +47 23305120
Email Address..............: post@pst.politiet.no


Brønnøysundsregisteret sier
KODE
Organisasjonsnummer:     
974 769 484

Navn/foretaksnavn:     
POLITIETS SIKKERHETSTJENESTE DEN SENTRALE ENHET

Registrert i Enhetsregisteret:     
16.01.1998

Stiftelsesdato:     
31.12.1965

Næringskode(r):     
84.240  Politi- og påtalemyndighet

Sektorkode:     
110 Stats- og trygdeforvaltningen

-



--------------------
It is pitch black. You are likely to be eaten by a grue.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vidarlo
post 28.10 2009, 23:16:27
Innlegg #4


Elite medlem


Gruppe: Vanlig bruker
Innlegg: 180
Registrert: 9-October 07
Fra: 127.0.0.1
Medlem: 5098
Donert: €0



Whois etter IPen - ikkje etter domenet.


(Om du ikkje gidder: serveren står hos dreamhost.com)

KODE
$ curl -I pst.no
HTTP/1.1 200 OK
Date: Wed, 28 Oct 2009 22:14:51 GMT
Server: Apache
Last-Modified: Fri, 17 Jul 2009 09:13:21 GMT
ETag: "183c0c56-1fe-46ee3331cce40"
Accept-Ranges: bytes
Content-Length: 510
Vary: Accept-Encoding
Content-Type: text/html

$ curl pst.no

<html><head><script type="text/javascript">
var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www.");
document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));
</script>
<script type="text/javascript">
try {
var pageTracker = _gat._getTracker("UA-6677628-3");
pageTracker._trackPageview();
} catch(err) {}</script>
<META HTTP-EQUIV=Refresh CONTENT="1; URL=http://www.pst.politiet.no">
</head><body>
</body>


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Noen
post 29.10 2009, 2:19:45
Innlegg #5


Elite medlem


Gruppe: ROOT Crew +
Innlegg: 514
Registrert: 1-February 04
Medlem: 662
Donert: €0



Ja, har sett på det.
Men domenet pst.no burde vel aldri peike til en amerikansk webside?
Eneste jeg kan tenke er at det ikke er politiet som eier det, men informasjonen i brønnøysundregisteret sier jo det, mindre organisasjonen er en tulleorganisasjon.


--------------------
It is pitch black. You are likely to be eaten by a grue.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 bruker(e) leser denne tråden (1 Gjester og 0 anonyme brukere)
0 Medlemmer:

 

RSS Light utgaven av forumet Klokken er nå: 11th February 2012 - 03:17 AM